Detalii manichiura pedichiura

Manichiura unghii cu gel

Manichiura unghii cu gel

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de infrumusetare a unghiilor in ultimii ani. De la zeci de forme la sute de culori si modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat.

Printre avantajele acestui tip de manichiura se numara in primul rand rezistenta. Daca o manichiura obisnuita va rezista o saptamana, manichiura cu gel te va tine pana la o luna, fara sa fie nevoie sa te feresti de treburile casnice sau sa ai mereu grija unghiilor.

De asemenea, datorita versatilitatii oferite de manichiura cu gel, vei avea la dispozitie o multime de forme, modele si culori din care sa alegi, astfel ca nu te vei plictisi niciodata!

 

Tratament cu parafina pentru maini si picioare

Tratament cu parafina pentru maini si picioare

O sedinta de tratament cu parafina pentru maini si picioare este practic un proces cosmetic care contribuie la hidratarea profunda a pielii tratand pielea sensibila, crapata, intarita sau descuamata. Parafina, un derivat al petrolului, are un aspect delicat de ceara si se foloseste sub forma de masca pentru a crea o pelicula protectoare si foarte hidratanta pentru piele. Se foloseste o varietate de parafina medicinala alba, purificata, cu temperatura de topire 42-46°C.

Prin actiunea sa antiinflamatoare, parafina atenueaza durerile cauzate de o circulatie periferica deficitara urmare a purtarii tocurilor sau a afectului afectiunilor de tip reumatism. Prin transfer termic, caldura difuzeaza in tesuturi si actioneaza asupra vaselor periferice, dilatandu-le, circulatia singelui accelerandu-se, crescand ritmul de eliminarea a toxinelor.

Manichiura-Pedichiura cu oja semipermanenta

OJA SEMIPERMANENTA

Aspectul unghiilor este esential pentru a crea o impresie placuta,asa ca este important sa acorzi timp ingrijirii lor.

Daca obisnuiesti sa aplici oja clasica pe ele dar esti nemultumita de rezistenta acesteia, cea mai buna solutie este sa apelezila cea semipermanenta care promite cel putin 2 saptamani de aspect ireprosabil.

Oja semipermanenta este un tip de oja foarte rezistenta aplicata si activata cu ajutorul lampii UV. Culorile acesteia sunt la fel de variate ca ale unei oje normale avand posibilitatea de a ti aplica si modele pe unghii.

 

Pedichiura medicala

PEDICHIURA MEDICALA

In timp ce pedichiura clasica poate doar ameliora pe termen scurt diferite probleme, cea medicala foloseste metode non-invazive si produse care rezolva/vindeca in timp o serie de probleme de la nivelul picioarelor.

Probleme care isi pot gasi rezolvarea in cadrul specialitatii de pedichiura medicala sunt:
-unghii incarnate, unghii ingrosate si dureroase, unghii cu micoza
-pielea intarita a talpilor, calcaie crapate
-micoza pielii, micoza unghiilor
-bataturi la nivelul unghiilor si talpilor