Detalii manichiura pedichiura

Manichiura semipermanenta

Manichiura semipermanenta

Manichiura semipermanenta ofera o textura mult mai rezistenta si se pastreaza pe unghii aproximativ 3 saptamani. Este un concurent serios pentru manichiura cu gel, deoarece se crede ca este mai putin nociva si mai usor de realizat. Poate fi realizata in saloanele de specialitate, de catre manichiuriste, deoarece necesita un procedeu de aplicare complex, care include si folosirea unei lampi cu raze ultraviolete (UV). Inainte de aplicare, unghiile sunt curatate, apoi se ingrijesc atent cuticulele, iar suprafata unghiilor este matuita. Dupa aceea, se aplica produsul semipermanent in culoarea dorita, care in contact cu lumina lampilor UV se usuca si se fixeaza pe unghie.

Avantajul manichiurii semipermanente moderne este tocmai acea naturalete pe care o da unghiilor. Spre deosebire de produsele cu gel, oja semipermanenta se aplica mai repede si mai usor, iar îndepartarea acesteia este la fel de simpla, cu ajutorul unor dischete inmuiate in dizolvant special.

Manichiura unghii cu gel

Manichiura unghii cu gel

Unghiile false sunt cunoscute de asemenea si sub numele de unghii tehnice, unghii artificiale, unghii de moda, si sunt extensii ale unghiilor naturale create cu ajutorul a diferite tehnici si materiale. Printre avantajele purtarii de unghii cu gel enumeram ascunderea defectelor şi imperfectiunilor unghiilor naturale, posibilitatea repararii unghiilor agatate, fragile, deteriorate sau scurte.

Acest tip de manichiura ajuta la prevenirea roaderii unghiilor naturale, a cuticulelor si a ruperii acestora. Sunt folosite de cele mai multe ori de catre persoanele care nu reusesc sa isi creasca propriile unghii asa cum isi doresc, din diferite motive. In plus, unghiile cu gel sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale iar manichiura dureaza mai mult.

Tratament cu parafina pentru maini si picioare

Tratament cu parafina pentru maini si picioare

O sedinta de tratament cu parafina pentru maini si picioare este practic un proces cosmetic care contribuie la hidratarea profunda a pielii tratand pielea sensibila, crapata, intarita sau descuamata. Parafina, un derivat al petrolului, are un aspect delicat de ceara si se foloseste sub forma de masca pentru a crea o pelicula protectoare si foarte hidratanta pentru piele. Se foloseste o varietate de parafina medicinala alba, purificata, cu temperatura de topire 42-46°C.

Prin actiunea sa antiinflamatoare, parafina atenueaza durerile cauzate de o circulatie periferica deficitara urmare a purtarii tocurilor sau a afectului afectiunilor de tip reumatism. Prin transfer termic, caldura difuzeaza in tesuturi si actioneaza asupra vaselor periferice, dilatandu-le, circulatia singelui accelerandu-se, crescand ritmul de eliminarea a toxinelor.

Pedichiura medicala

Pedichiura medicala vs. pedichiura clasica

Pedichiura medicala este o procedura destinata in egala masura femeilor si barbatilor. In timp ce pedichiura clasica urmareste strict aspectul estetic, cea medicala este o procedura speciala care poate fi facuta doar de profesionisti care au fost instruiti in acest sens.

In timp ce pedichiura clasica poate doar ameliora pe termen scurt diferite probleme, cea medicala foloseste metode non invazive si produse care rezolva/vindeca in timp o serie de probleme de la nivelul picioarelor. Sanatatea unghiilor de la picioare este extrem de importanta pentru ca de asta depinde mersul. O problema la acest nivel iti poate afecta incredibil de mult stilul de viata.