Epilare definitiva cu IPL

E-Light este cea mai noua si mai avansata tehnologie de epilare definitiva, combinand lumina intens pulsata (IPL) cu radiofrecevanta bipolara pentru a obtine rezultate spectaculoase in cel mai scurt timp.

Tratamentul este complet nedureros, poate fi efectuat pe orice tip de piele iar rezultatele definitive apar dupa efectuarea unui numar de 6-12 sedinte.

Cum functioneaza?

a) Melanina din par absoarbe lumina intens pulsata
b) Canalul folicular este incalzit, afectand celulele din foliculul de par
c) Parul cade si nu mai poate creste in acel folicul

Tratamentul de epilare definitiva cu E-LIGHT este singurul tratament de EPILARE DEFINITIVA care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si, de asemenea, pe toate tipurile de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire, datorita penetrarii in profunzime.

Efectele epilarii sunt DEFINITIVE dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone. Din acest motiv vor fi necesare sedinte de intretinere la intervale mari de timp (6 luni – 1 an). Un alt avantaj al tratamentului de epilare definitiva cu IPS si RADIOFRECVENTA BIPOLARA consta in faptul ca ca pot fi tratate zone extinse in cadrul aceleiasi sedinte, chiar si tot corpul.

  • Aplikace

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.