Servicii

COAFOR

Servicii de coafat, vopsit, tuns la Bella Salon

Servicii de: coafat, vopsit, tuns, suvite, tratamente de reconstructie, balayage

Parul a fost intotdeauna o arma secreta a femeilor. A indemnat la joaca, a inspirat mister, candoare, senzualitate, sobrietate si chiar a fost un veritabil marcator al personalitatii femeilor. A creat prejudecati in legatura cu firea lor, cu inteligenta, sexualitatea si chiar moralitatea lor.
Indiferent de culoare sau lungime, cheia unui par frumos este sanatatea lui si aspectul ingrijit. Acesta se poate capata atat prin ingrijirea profesionala, cu produsele adecvate la noi la salon, cat si prin anumite sfaturi si metode pe care vi le oferim si care se pot practica zilnic.

Detalii coafor

COSMETICA

Servicii de cosmetica, la Bella Salon

Servicii de cosmetica

Cuvantul cosmetica isi are originea in vechea limba greaca unde Kosmetikos inseamna igiena pielii, gateala, podoaba, arta de a te ingriji. Cosmetica este arta ingrijirii externe a corpului si mentinerea valorilor oferite de natura cu ajutorul unor metode si preparate specifice. Cosmetica defineşte ingrijirea, mentinerea si infrumusetarea corpului uman, precum si intarzierea aparitiei semnelor batranetii.

Detalii cosmetica

EPILARE DEFINITIVA

Epilare definitiva, la Bella Salon

Epilare definitiva

TEHNOLOGIE LASER – cea mai rapida metoda de epilare definitiva!

LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de lumina. Fasciculele laser au mai multe proprietati care le diferentiaza de lumina incoerenta produsa de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsata):
• monocromaticitate — un spectru foarte ingust de lungimi de unda
• directionalitate — proprietatea de a se propaga pe distante mari cu o divergenta foarte mica si, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie foarte mica
• intensitate — unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folositi la taierea metalelor.

MACHIAJ

Machiaj profesional la Bella Salon

Machiaj profesional

Te vom ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta, garantand un rezultat de calitate. Imperfectiunile vor fi camuflate, iar trasaturile care te avantajeaza vor iesi in evidenta.

Te asteptam!

HENNA SPA

Stilizare sprancene cu Henna Spa

Stilizare sprancene cu Henna Spa

Henna Spa presupune o procedura de relaxare si tratament al sprancenelor cu un rezultat impecabil, rezistent si de lunga durata. Fata de vopseaua obisnuita de sprancene si fata de lotiunea cu henna, aceasta procedura pigmenteaza pe langa fire si pielea in proportie de 100%, oferind un rezultat uimitor cu efect de micropigmentare. Este singura metoda naturista care da acest efect.

Henna Spa nu pigmenteaza doar spranceana naturala, ci ne permite sa modificam subtil forma si chiar sa ingrosam sprancenele. Henna Spa rezista pe firul de spranceana pana la 6 saptamani, iar pe piele 2-3 saptamani in functie de tipul tenului.

MASAJ SI TRATAMENTE CORPORALE

Masaj anticelulitic, de relaxare si tratamente corporale, la Bella Salon

Masaj si tratamente corporale

La noi veti beneficia de remodelare corporala prin servicii de electrostimulare, o varietate de programe anticelulitice efectuate cu ajutorul vacuumului,al aparatului cu ultrasunete, si tunelului cu infrarosu. In cadrul tratamentelor anticelulitice si a tratamentelor de slabire veti avea rezultate foarte bune cu ajutorul impachetarilor cu paraargil, ciocofango, si alte compozitii special create pt a elimina aceste probleme. In plus va vom ajuta sa invingeti celulita si zonele adipoase cu ajutorul masajului de slabire si anticelulitic, sau sa va relaxati in modul cel mai placut lasandu va prada masajului de relaxare.

Detalii masaj si tratamente corporale

MANICHIURA-PEDICHIURA

Servicii complete: constructie gel, french permanent, protectie gel a unghiilor naturale, strasuri

Servicii complete: constructie gel, french permanent, protectie gel a unghiilor naturale, strasuri

Servicii complete: constructie gel, french permanent, protectie gel a unghiilor naturale, oja semipermanenta, manichiura- pedichiura clasice, sclipici, strasuri, catifea, unghii mate, oglinda, cat eye si lista poate continua numai si numai pentru ca unghiile tale sa devina cartea ta de vizita care nu mai cere alte completari.

Detalii manichiura pedichiura