Tratamente faciale cu IPL

Va recomandam tratamentul cu E-Light pentru:

Acnee – tratarea acneei cu E-Light se bazeaza pe generarea de caldura la nivelul dermului prin absorbtia energiei de catre principalii comofori ai pielii (apa, ohihemoglobina, melanina). Aceasta caldura determina stimularea unor protoporfirine specifice care ajuta propriul raspuns imunologic al organismului in lupta impotriva infectiei bacteriene cu P.acne.
Cuperoza – in cazul cuperozei, terapia E-Light intervine prin termoliza, lumina fiind absorbita de vasele superficiale de sange. Aspectul inestetic datorat rosetii tegumentare si dilatarii capilarelor se reduce progresiv, pe parcursul a aproximativ 4-6 sedinte.
Pete si Pistrui – terapia E-Light actioneaza eficient si in tratarea petelor maronii sau mai deschise la culoare, dar si a efelidelor congenital dobandite (pistrui)

Rejuvenarea faciala:

Cel mai important factor care provoaca imbatranirea pielii si aparitia ridurilor este lumina solara. Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii, insa cu lumina E-Light si radiofrecventa bipolara. E-light incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini. Rezultatele sunt spectaculoase! Dupa aproximativ 4-6 sedinte, se obtine o rejuvenare faciala de 2 pana la 5 ani. Tratamentul E-light – IPL si radiofrecventa bipolara de rejuvenare faciala se reia la 1-2 saptamani, iar daca tenul este mai sensibil si deschis la culoare, la 3 saptamani.

  • epilare faciala IPL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.